woensdag 26 augustus 2020

Citroenvlinder en test voor de nieuwe manier van blogs maken....

Sorry dat het zo lang duurde eer ik weer een nieuw blog ging zetten maar de hitte van de afgelopen weken waren werkelijk slopend en niet alleen voor mij 🥵. 

De foto's van de Grauwe Klauwier die ik eigenlijk zou plaatsen staan klaar in een map maar ik moest eerst even kijken hoe het zat met dat nieuwe blogger!!??!! Vandaar deze korte post met wat vlinders in de nieuwe setting van Blogger. 


*** Het is echt aan te raden om de foto's in de vergroting te bekijken. Foto's zijn in de vergroting beter van kwaliteit, dus mooier, scherper en duidelijker. Even op de foto zelf 
klikken of op de bovenste foto, dan kun je doorklikken of scrollen***.


*** Photos are of a better quality, so better, sharper and clearer on the magnification. Just click on te photo itself or on the upper picture, you can by clicking or scrolling***.Citroenvlinder


Citroenvlinder


CitroenvlinderCiroenvlinder


Bruin Zandoogje


Bruin Zandoogje

============================================================

Iedereen bedankt voor alle reacties op de foto's in het vorige blog van:

"Wilde bloemen....................................."

140 opmerkingen:

 1. Jeetje buuf, ik schrok me wild van foto 2. Heb je een tussenring gebruikt? Wel een super macro zo! Overigens zijn de andere ook mooi, maar gewoon mooi! :-)
  Lieve garoetjes van je ouwe buuf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey buuf,
   nee, ik gebruik geen tussenringen. Ik zat er met mijn snuit euhhhhh...macrolens bovenop 😃. Ik heb nog wel meer vlinders maar ik moest eerst ff dat nieuwe blogger uitproberen hihi.... Fijn je zien buuf 💚
   Lieve groejtes,
   je ouwe buuf

   Verwijderen
 2. Superscherpe foto's Helma. Prachtig. Tja, het is hollen of stilstaan met het weer, na die hitte is het nu weer herfst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is nu inderdaad herfst Alie maar ik heb toch liever dit dan die hitte hoor. Het werken in die hitte was echt slopend 🥵 en ik kan al zo slecht tegen hitte (ben gewoon een watje).
   Groetjes,

   Verwijderen
 3. Lovely butterflies, Helma. The Red- backed Shrike can wait until temperatures are more bearable and life settles down for you. Looks like you handled the new blogger okay. I have been using it since it was first introduced and while there are features that I do not especially like, I am used to it now. You wonder why they change things that are working perfectly well, don't you? Love from Canada, David xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi friend David :-),
   I also really had to find out how it was with that new blogger and luckily I got help. No idea why they changed it again because it worked well I think !!!
   I haven't mastered everything yet, but I can now handle it although I can no longer write fixed texts :-(
   You have been using it for a long time and maybe you will gradually find out how everything works ;-)
   Love from the Netherlands xx
   Helma

   Verwijderen
 4. Hoi Helma,
  Wat een mooie foto's weer. Super hoe je deze vlindertjes hebt gefotografeerd. Foto 2 is erg leuk zo met die vlinder vanaf de voorkant. Je ziet mooi zijn kleine oogjes.
  Ook je laatste twee foto's vind ik erg mooi.

  Het is soms nog wat lastig met dat nieuwe blogger, maar er zijn al vele problemen verholpen vergeleken met het begin. Soms vraag je jezelf ook af, waarom moeten dingen die goed werken toch telkens weer veranderen. Maar goed, voorlopig werkt het weer en blijven we ook op computer gebied een beetje actief.

  Lieve groetjes,
  Marco

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marco,
   het zijn maar een paar foto's want ik was daar al heel lang mee bezig 😂. Ik dacht ik doe er maar een paar want eerst maar eens zien hoe dit uitpakt. Ik heb uiteindelijk wel hulp gekregen hoor en gelukkig maar! Toch vind ik het (nog) niet fijn werken want niet alles is me helemaal duidelijk. Fijn dat je de paar foto's die erin staan toch mooi vindt 😄

   Ik moet nog maar kijken hoe ik dat straks dan doe met de Grauwe klauwier want daar zijn veel meer foto's van maar ik zit nog met de tekst te worstelen!!! Geen idee inderdaad waarom dit nou weer veranderd moest worden, zucht.......

   Lieve groetjes,
   Helma

   Verwijderen
 5. Hello Helma,

  Beautiful butterflies and lovely photos! Lovely post! Take care, enjoy your day!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Eileen,
   it took me a while before I wanted to post something again and also to visit other blogs. I can't handle the heat very well and the past weeks have been grueling 🥵, Fortunately it is cooler now so we recover a bit.
   We are still healthy and safe.
   Will you stay safe on that side too?
   Greetings, Helma

   Verwijderen
  2. Yes, Helma! We are staying safe! Take care and enjoy your day!

   Verwijderen
  3. Hi Eileen,
   I am happy to read that you are safe and healthy.
   Enjoy your day and weekend too. I have a working weekend.
   Greetings, Helma

   Verwijderen
 6. Hoi Helma.

  Super mooi de foto's van de Vlinders.
  Het nieuwe van het blog, net als ik iets door heb veranderen ze weer iets ggrrr
  Het blijft nog zoeken, helaas.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Patricia,
   ik begrijp ook niet waarom ze de boel weer veranderd hebben.
   ik ben ook een "onkundige" als er weer iets veranderd of nieuw is. Ik moet ook nog steeds zoeken hoor en daarom eerst maar een testblog in deze vorm.

   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 7. Hallo Helma, ja het is even wennen met het nieuwe bloggen maar uiteindelijk is het jou ook gelukt. Eigenlijk wijst het zich vanzelf maar ja waarom iets veranderen als het goed werkt. Googles wegen zijn ondoorgrondelijk. Je foto's zijn prachtig van de vlinders daar is niets aan veranderd.
  Groeten,
  Roos

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Roos,
   ik heb gelukkig wel hulp gehad maar vraag me af of het een vogelde blog ook gaat lukken!!?? Waarom ze het nou allemaal weer veranderd hebben weet ik ook niet maar fijn is het niet. De vlinders blijven inderdaad gelukkig hetzelfde hahahaha....
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 8. Zo die heb je mooi op de plaat en in je blog gezet haha
  Prachtig om te zien en foto 2 schrik ik niet van, vind die juist heel mooi om te zien.
  Dus het was je gelukt met de nieuwe...
  haha ik gebruik nog steeds de oude versie (zolang het nog kan)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahahaha.... jij schrikt niet zo gauw dat heb en had ik allang in de gaten Nellie 😂
   Het moest wel lukken met de nieuwe want ik ben er automatisch ingezet!!!! Geen idee of het een volgende keer ook weer gaat lukken maar ik vind het heel naar om iedere foto weer apart te moeten uploaden!!! Ik las dat de oude versie nog tot 1 september kan dus je zal er ook aan moeten geloven maar jij had er al ervaring mee toch!
   Groetjes

   Verwijderen
  2. Ja even getest en is even zoeken maar het werkt ook
   Het is nu 11 september en gebruik de oude nog steeds hihi
   Groetjes

   Verwijderen
  3. Ohw!!!! Dus dat kan nog steeds?????
   Ik ga zo proberen mijn klauwieren in een nieuw blog te zetten en ik hoop echt dat dit lukt. Anders ga ik ook terug naar de oude hahahahaha....
   Groetjes

   Verwijderen
 9. Mooie opnamen Helma, foto 3 is mijn favoriet hoor.
  Het nieuwe bloggen heeft voor jou geen geheimen meer!
  Lieve groetjes, Edje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Ed :-)
   dat nieuwe bloggen heeft echt nog wel heel veel geheimen hoor en ik hoop dat een volgend blog ook weer gaat lukken. heb nog niet alles onder de knie (en dat duurt bij mij ook altijd errug lang whahahahahaha......
   Lieve groetjes, Helma

   Verwijderen
 10. In éénwoord SCHITTEREND, Helma !!
  Lieve geniet groetjes Anna 🤗

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Helma, Heb jij ook de indruk dat de foto's nu vanzelf wat scherper op de blog komen?
  Ik heb steeds gedaan of er niets aan de hand was met de nieuwe versie van Blogger. ik merkte deze week dat ik verplicht vanzelf in de nieuwe versie zat...
  Ik merk dat ik de foto's maar in één maat kan plaatsen én dat de foto's die ik van mijn PC upload niet in Bloggers map blijven staan, bij de volgende foto, die ik upload is dat mapje weer leeg. Maar ze blijven gelukkig wel in mijn ontwerp staan.
  Ik raak de kluts kwijt of ik een foto nu al wél of niet heb upgeload.
  Tja... Maar het leven is al een stuk gemakkelijker nu de temperaturen weer gedaald zijn. Maar zulke kille, natte, stormachtige herfstdagen: dat is nu weer het andere uiterste.
  Helma, we krijgen het nooit zoals we het willen, helaas!
  Liefs van Zem.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Zem,
   daar heb ik eerlijk gezegd niet op gelet met die scherpte! Ik zat nu dus ook verplicht in de nieuwe versie want mijn vorige blog was nog van 28 juli. Ik had al eea gehoord dus ik moest dat ook nog bekijken. ik heb gelukkig wel hulp gehad want ik snapte er werkelijk geen snars van!!! Ik hoop dat een volgende post ook net zo gaat als deze maar dat zie ik dan wel weer.
   Heel lastig dat ze hete nu ineens anders gaan doen. Bij mijn puntblog van eeuwen geleden was het ook jaren hetzelfde en ineens moest er veranderd worden. Alles moest gemigreerd worden etc etc nahhh..... bijna niemand heeft meer een puntblog.
   Ik vind het lastig dat je iedere foto kennelijk weer opnieuw moet uploaden dus als ik er 30 in een blog ga zetten dan ben ik gewoon een halve dag bezig!
   Klopt wat je zegt over die temperaturen hahahahahaha..... heerlijk dat het nu war koeler is. We krijgen vast nog wel een paar mooie dagen hoor ;-)
   Liefs van mij,
   Helma

   Verwijderen
 12. Ik vind het ook lastig die nieuwe Blogger, ik weet nu pas hoe ik de foto's groter kan maken met +. Maar de foto's van jou zijn weer prachtig.
  Gr Jan(Wilde een Tuin)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook lastig jan en we worden zomaar in het diepe gegooid. Je moet het maar weer zien uit te vogelen. Dat groter maken van de foto's wist ik ook niet totdat ik hulp kreeg.
   Fijn dat je toch van deze foto's hebt genoten.
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 13. Hoi Helma!!! Great macro.. Every picture with perfectly details and beautiful background and composition.. Fine!!!
  I hope your new post.. Take care...
  Ana

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Ana,
   In the new blogger it takes a while to find out how to upload the photos and the text is also slightly different.
   Thank you for your nice and nice response.
   Greetings, Helma

   Verwijderen
 14. O die close up wat een bijzondere insecten zijn het en wat een prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Elisabeth :-)
   Vlinders zijn inderdaad hele bijzondere maar ook hele mooie insecten.

   Verwijderen
 15. Hoi Helma.
  Het zijn weer mooie scherpe opnames vooral van de Citroenvlinder met die oogjes is super scherp. Ook ik heb problemen met de nieuwe invoer, de eerste keer lukte het me wel maarde 2 e x niet hoop dat het de volgende keer beter gaat. Je hebt weer 'n mooie serie gemaakt.
  Groetjes Loes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Loes,
   ik heb er ook hulp bij gekregen en ik hoop dat ik het de tweede keer zonder hulp kan redden maar....... ik vind het maar een gedoe al dat nieuwe weer 🙄
   Fijn dat je kon genieten van deze vlinders :-) De oogjes van de citroenvlinder komen inderdaad heel mooi uit zo ;-)
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 16. zoals op de derde foto, zag ik ze nog nooit Helma

  een uitzonderlijke opname, net als de tweede trouwens

  veranderingen op blogspot, maar die hebt je klaarblijkelijk al onder de knie

  prettige dag gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Willy,

   de macro op de 3e foto kon ik inderdaad mooi maken. Heel stil weer en de vlinder bleef ook nog eens rustig zitten :-)
   Ik weet niet of ik de veranderingen al onder de knie heb want ik heb er nu hulp bij gekregen. Ik moet nog maar zien of mijn volgende blog ook goed gaat!!!

   Heel fijn weekend.
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 17. Hoi Helma,
  geen zorgen hoor met het blog.... super goed gelukt dacht ik zo 👍
  Foto's zijn ook rag scherp zeg! Echt een genot om naar te kijken.
  Ik denk trouwens dat het veeeeel beter is om de grauwe klauwieren gewoon in het mapje te laten zitten.... ik word er nu al nerveus van. 😂😂😂
  Lieve groet, Geert

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Geert,
   ik rolde bijna naast mijn stoel door je opmerking van "Ik denk trouwens dat het veeeeel beter is om de grauwe klauwieren gewoon in het mapje te laten zitten.... ik word er nu al nerveus van" whaaaaaaaaaaahahahahahahaha..... echt hé 😂🤣😂🤣 Je kan je nu nog even voorbereiden op die klauwieren hahahahaha.... geweldige leuke reactie.
   Lieve groet, Helma

   Verwijderen
 18. Die blogspot veranderingen heb je heel goed overleefd, zo te zien :-)
  Prachtige macro fotografie alweer, maar dat zijn we hier ondertussen 'gewoon' geworden ! Vlinders zijn heel moeilijk te fotograferen omdat ze bijna nooit blijven stilzitten. deze reeks is dus echt wel een fotografische prestatie !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaha...... ik ben er nog niet hoor Dirk :-))) Ik had hulp bij het eerste blog maken maar of de tweede er ook zo uit gaan zien is nog maar de vraag. Ik ga het wel weer proberen maar eerst hier en daar nog even bijlezen.
   Dank je wel voor je fijne reactie over de vlinders :-)))
   groetjes

   Verwijderen
 19. ze zijn weer schitterend Helma
  en geen ringen , maar er met je snuit bovenop :)
  fijne avond groet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Karel,
   hahahaha.... klopt ja, ik gebruik nooit geen tussenringen ;-)
   Zat er inderdaad met mijn snuit bovenop. ik kom zo even bij je bijlezen en foto's kijken.
   Ook voor jou hele fijne avond.
   groetjes, Helma

   Verwijderen
  2. ha die Helma
   ja dat van die ringen had ik gelezen bij een reactie hihi
   mijn camera kan niet anders als is :)
   zag je bij de foto's en ben blij met je reacties
   en ja ik moet nog wat beter selecteren hé

   ja ik zag het ook over de Posbank , zelf ga ik komende dinsdag
   jij wil wel naar De Stulp , nee dit weekend niet , beter op een doordeweekse dag
   Mooi hé al die Clematissen

   ja Australië heeft heel andere blommen dan elders

   zeker een mooie rozen pps en vol mooie spreuken :)

   ja ik genoot weer enorm in Burgerszoo , en zag jij ook rondstruinen , bij de foto's dan

   fijne avond groet , Karel

   Verwijderen
  3. Hey Karel,
   dat geloof ik direct dat je dit gelezen had hahahahaha.... (van die ringen). Ik gebruik ook enkel mijn camera en geen tussenringen. Wel wissel ik van lens van macro, naar tele, of naar groothoek.
   Wat beter selecteren komt de rest van je album alleen maar ten goede. Is gewoon wat foto's verwijderen die echt vaag of wazig zijn. Scheelt echt een hele hoop 😄

   Jij komende dinsdag (ofwel morgen dus) naar de Stulp en dat is echt een prachtig gebied :-))))) Het is dat ik nog niet alle dagen vrij ben en afgelopen weekend was eht te nat om daarheen te gaan. Jammer maar het is iet anders. Ik hoop dat je er hele mooie foto;s maakt!

   Ja, ik ben inderdaad even aan het rondstruinen geweest in de twee dierentuinen ;-)
   Veel plezier morgen.
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
  4. ha die Helma
   op mijn camera kunnen geen andere lenzen , maar hoeft ook niet hoor
   zag je wandelen bij de foto's van op en rond de Posbank , ja daar is het schitterend , kan het je echt eens aanraden
   heb heel weinig fotos weg hoeven doen :)
   morgen kom ik over de Stulp als ik wandel van Baarn naar Hollandse Rading

   ja die idioten die zich zo verminken zullen nooit werk vinden pppffftt
   jij vroeg te bed , ik kijk nog ff wat tv

   slaap wel groet

   Verwijderen
  5. Hey Karel,
   het hoeft ook echt iet om een camera te hebben waarvan je de lens kan verwisselen. De camera die jij hebt maakt sowieso mooie foto's en ik was echt onder de indruk van de kwaliteit :-) Heel weinig wazig of onscherp of eigenlijk bijna niets :-)))) Vandaag ben je dus over de stulp gegaan. Ik moest werken (net als morgen) maar dat wist je al natuurlijk hahahaha.........

   Echt hé! ik zag sommige dat ik dacht: "ben je wel helemaal goed bij je hoofd!?!? maar ja, het is hun lijf! Nu ga ik ook weer binnen een half uur vlak hoor want morgen weer een extra vroegen ;-)
   Fijne avond nog.
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 20. Hallo Helma
  bin wieder begeistert von Deinen Fotos, gefallen mir sehr gut., jetzt geht die Hitze und der Herbst kommt da sind die Farben wieder schön anzusehen
  Grüsse Frank

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Frank,
   Ich kann die Hitze wirklich nicht gut aushalten. Ein Abschluss oder 23 ist mehr als genug hahahaha ... zum Glück ist jetzt alles ein bisschen cooler und ja, wir gehen in den Herbst :-)
   Grüße, Helma

   Verwijderen
 21. Mooie foto's, Helma.
  Foto 3 vind ik super; zo dichtbij en zó scherp.
  De nieuwe versie van Blogger is nog geen verbetering; en je tekst een beetje netjes plaatsen lukt niet. Hopelijk verandert dat nog. Je kan nu nog de oude versie gebruiken; daar ben ik met de afgelopen berichten naar terug gegaan.

  Hartelijke groet, Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Corrie,
   foto 3 is ook een mooie close-up. De grote ogen van de vlinder zijn ook mooi zichtbaar :-) Neem, het is nog geen verbetering. Het zal ergens goed voor zijn maar voorlopig vind ik het nog maar knap lastig! De oude versie kan tot 1 september dus dan verval je ook aan de nieuwe versie!

   Hartelijke groetjes, Helma

   Verwijderen
 22. Hoi Helma, prachtige macro's van de vlinder, genot om te doen en te zien.....bleven ze maar iets langer zitten.....
  Ja de nieuwe blogger is even zoeken en wennen maar over een tijdje weten we niet meer anders.
  Groetjes
  Joost&nicole

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Joost,
   sommige vlinders zoals bv de eikenboompage blijft helemaal nooit zitten! ik was allang blij dat deze citroentjes wel even bleven zitten hihi..... ik moet nog bekijken wat er nou verbeterd is aan deze nieuwe blogger maar ik moet eerst alles nog uitvogelen.
   Lieve groetjes,
   Helma

   Verwijderen
 23. Beautiful butterfly images, Helma. I am pleased to hear that the weather has got more comfortable for you. Did you have problems early this week with the wind?

  I had so many problems with the sizing of images and text on the new Blogger interface that I have now gone back to the old interface in the hope that they will sort out the problems on the new one soon!

  Best wishes - take good care - - - Richard

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Richard,
   I don't even mind the strong wind, but the heat we had two weeks before the past week was really too much for me. I can already very badly withstand heat above 23c so this was really tough. in the house it was always 32c and then you can not sleep. No, just display something cooler like now hihi ....
   The new blogger is also very good at watching what you do and I don't really see the point of it yet .. For your photos that are too large: You have to stand in the photo with your mouse and then click with your right mouse button and you will see also a pencil. If you click on it, you can reduce or enlarge the images. You can also do this with the + or -. I also have to look at it.
   I haven't quite mastered that with the text either.

   Take care of yourself and I'll come and see you soon.
   Greetings, Helma

   Verwijderen
 24. Supermooie fotografie en voor mij is het met de nieuwe blog nog wat met veel obstakels en ben(kon nog) even terug in de oude gegaan want wat ik het vervelende vind is als ik erop drukt ik het voorbeeld van mijn schrijven niet ziet staan. En hier geen hulp erbij. Had liever gehad dat ze er niks aan hadden gedaan Moet er dus ook nog heel erg aan wennen. Met linken zetten zoals filmpje lukte me al helemaal niet. Maar je fotografie mocht er weer wezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Tine,
   er zijn er die hun hand niet voor omdraaien en er zijn er ook die er geen snars van snappen (zoals ik dus hahahaha.....) gelukkig heb ik hulp gehad maar de volgende post moet ik toch echt zelf gaan doen. Qua linken weet ik het ook nog niet en met meer tekst moet ik nog uitproberen. Ik denk dat het mss oom met de verschillende lay-outs te maken heeft.
   Dank dat je weer van deze foto's hebt genoten.

   Verwijderen
 25. de knoppen zitten beetje anders maar voor de rest blijft het hetzelfde hé, even gewoon worden en dan ben je weer vertrokken met bloggen

  je knappe foto's dat geraken we nooit gewoon, daar blijven we verbluft naar kijken, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is dat zo Anneke, ik heb het idee dat het heel anders moet nu?
   Misschien door de verschillende templates dat dat er ook toe doet maar ik ben er nog lang niet met dat nieuwe blogger. Ik heb gelukkig hulp gehad maar de volgende moet ik toch zelf zien te maken!

   Je laatste opemrking laat me blozen 💚 Dank je wel voor je compliment.

   Verwijderen
 26. beautiful butterflies and flowers.... great shots.
  Have a wonderful day

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Tanza
   Thank you for visiting us and leaving a nice comment.
   I wish you a very happy new week.

   Verwijderen
 27. Hoi Helma,
  het gaat goed hè! Gelukkig werkt je nieuwe blogger, en alles wat je nog tegenkomt lost zich ook wel op, al doende....Deze test vlinders heb je mooi gefotografeerd. De Citroenvlinders willen soms wel stil blijven zitten, maar een bruin zandoogje is veel sneller. Goed gelukt!
  Maar ik kijk wel uit naar die klauwieren ;-)
  Groetjes,
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Maria,
   met hulp is het inderdaad gelukt ja hahahahaha.... nu kijken of ik het een volgende keer alleen red (met die Klauwieren). Klopt wat je zegt over de Citroenvlinders. Soms zitten ze echt even stil. ik had er veel meer foto's van hoor maar heb er maar een paar gebruikt voor dit testblog.
   De klauwieren ga ik sowieso volgende week proberen in het blog te zetten want dan staan ze alvast io
   n concept hahahaha.....
   Groetjes,
   Helma

   Verwijderen
 28. Hoi Helma,
  Gelukkig blijven je foto's super, die hebben geen last van de nieuwe lay-out. Is inderdaad even anders dan normaal, ik had er ook wat last mee. Tja... verandering is daarom niet altijd beter, maar alles zal zich wel aanpassen door er mee te werken, komt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ludo,
   grappig reactie hahahahahaha..... ik zag er als een berg tegenop maar met hulp kon ik er toch wat van maken. Nu maar hopen dat ik alles zelf snel onder de knie heb. Wel heel lastig dat je iedere foto apart moet uploaden en daar gaat ook weer tijd inzitten!
   En inderdaad, niet iedere verandering is een verbetering maar we wachten het eerst maar even af.
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 29. Ja wat een hitte hebben we gehad, nou dan ga je niet achter de computer zitten. Echt mooie foto's van de citroenvlinder en bruin zandoogje. Mooie scherpte, ik heb ze rustig bekeken, wat minder foto's is voor mij wat beter te behappen..maar wie ben ik :-) Ik zie geen verschil in je blog maar dat is misschien achter de schermen veranderd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt wel! Ik kan er ook echt niet tegen als de temperaturen zo hoog zijn Willie. Er zijn er veel meer die er niet tegen kunnen maar gelukkig is het nu wat koeler allemaal ;-)
   Achter de schermen is inderdaad eea veranderd en dat is weer even uitzoeken. Fijn dat je van deze foto's ehbt genoten en ik zal er rekening mee houden om minder foto's te plaatsen. alleen komend blog van de klauwier heeft nog veel foto's.
   Groetjes

   Verwijderen
 30. Schitterend mooi in beeld gebracht vooral de laatste foto van het bruin Zandoogje in combinatie met de achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hoi Helma
  mooi hoor al die vlinders,
  groetjes Herman.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Herman,
   ik had meer vlinders maar wilde eerst even dat nieuwe blogger uitproberen!
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 32. As imagens estão deslumbrantes, como sempre, Helma!
  Adorei todas... mas a segunda está muito especial, pelo nível de detalhe!
  Adorei ver! Hoje não consegui traduzir a página... o blogger deve continuar em mudanças na nova interface... :-(
  Beijinhos! Bom fim de semana!
  Ana

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oi Ana,
   realmente realmente que você não poderia traduzir. Por exemplo, há mais novidades no Bl; ogger e espero que corrija novamente. Posso usar o tradutor para outras pessoas porque está na barra superior.
   Fico feliz em saber que você escolheu a foto com os detalhes (segunda foto grande) como favorita :-)
   Desejo a vocês uma nova semana muito boa e tenho cuidado.
   Um beijo muito grande,
   Helma

   Verwijderen
 33. Salut Helma,
  Que de belles photos ! J'aime les couleurs papillons/fleurs, c'est superbe.
  Bravo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bonjour Nathalie,
   avec les papillons on peut parfois faire de beaux clichés détaillés :-)
   J'aime faire ça aussi.
   Salutations

   Verwijderen
 34. Prachtige vlinder foto's Helma.
  Mooi om te zien dat je ook de citroenvlinder hebt kunnen fotograferen.
  Fijn dat het is stuk koeler is hé?
  Het was mij ook veel te warm.
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Tinie,
   ik vind het echt super dat het een stuk koeler is. Het had niet gelijk zoveel hoeven regenen maar ja, dat is Nederland hé. Kan nooit normaal!!!!!
   Deze citroenvlinder bleef ook mooi ff zitten. Er vlogen er echt heel wat.
   Voor jou dus ook te warm en ja, ik kan er ook echt niet tegen hoor pffff......
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 35. Hallo Helma,
  Het is weer even wennen het nieuwe blogger, maar volgens mij is het je goed gelukt.
  Mooie platen van Vlinders, super!
  Groet Bert

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Bert,
   het is inderdaad gelukt met de nieuwe blogger maar wel met hulp. Of ik het straks met een nieuwe post ook zo krijg is nog de vraag maar...... ik ga het proberen ;-)
   Dank je voor je leuke reactie.
   Groet, Helma

   Verwijderen
 36. Hallo Helma. Mooie afbeeldingen van de vlinders

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you Roy,
   unfortunately I saw very few butterflies this year.

   Verwijderen
 37. Hoi Helma,
  Dat is weer even geleden. Toen blogger met een nieuwe aanpak kwam was het heel even wennen, maar al snel verliep alles weer als vanouds. Ik heb er geen enkel probleem meer mee, het is alleen hier en daar iets anders werken.
  De vlinders heb je weer als vanouds heel fraai weten te platen. De rest zal binnenkort ook heus wel lukken.
  Groetjes, Kees

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Kees,
   klopt, het is alweer even geleden maar ja, nu moeten we weer wennen aan weer iets anders. Ik had wel gehoopt dat met deze nieuwe blogger jou lightbox het ook weer zou doen maar helaas..... niet dus.
   Ik ga volgende week ook proberen de klauwieren in een post te zetten.
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 38. Vernieuwingen bij blogspot? Die hebben we ook bij Wordpress gehad. Het is toch goed gelukt? Schitterende foto's die ik graag in het groot bekijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt Joke, achter de schermen is het voor een groot deel allemaal anders geworden en dat moet je dan weer uitzoeken. Gelukkig had ik hulp maar ik heb het nog niet onder de knie hoor!
   Fijn te lezen dat je de foto's in de vergroting bekijkt :-)

   Verwijderen
 39. Hoi Helma
  Prachtig vlinderblogje....
  Ja die nieuwe manier van Blogger heb ik ook nog niet helemaal door. Zal wel een kwestie van wennen zijn
  groetjes Ghita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ghita,
   ik ben er ook nog niet helemaal uit hoe dit nu allemaal zit. Gelukkig was er hulp want anders had hier kennelijk geen blog meer gestaan!
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 40. Bonjour chère Helma et bravo pour cette belle galerie de portraits du papillon Citron toujours remarquable et majestueux dans son espace naturel.
  Je vous embrasse affectueusement.

  Hallo lieve Helma en bravo voor deze prachtige galerij met portretten van de citroenvlinder die nog steeds opmerkelijk en majestueus is in zijn natuurlijke ruimte.
  Ik omhels je liefdevol.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bonjour cher Roger,
   Je suis si heureux de vous revoir sur le blog :-))))
   Merci pour ton gentil commentaire sur ces papillons.
   Je vous embrasse affectueusement.
   Helma x

   Verwijderen
 41. Hoi Helma, mooi die vlinders. Zo mooi die oogjes van die vlinder. Ik vind het nog steeds wennen die nieuwe blogger. Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Caroline,
   ik denk dat we allemaal nog moeten wennen aan het nieuwe blogger. Ik ken het ook nog niet hoor.
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 42. Dit is nu al de 4e keer dat ik je met deze zelfde tekst tegenkom op mijn blog! Ik heb je gezegd dat ik het leuker zou vinden als je iets over de foto's die hier staan wat zou zeggen maar je vraagt alleen om volgers en je plakt overal dezelfde tekst.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Prachtig,Prachtig andere woorden heb ik er niet voor Helma!
  Ik moet alles nog uitproberen met dat nieuwe allemaal. Brrrr

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Gerda,
   ik ben er ook nog niet hoor met dat nieuwe gedoe in blogger.
   het is omdat ik hulp kreeg want anders had ik het bijltje er allang al bij neergegooid (ik ken mezelf hahaha....)
   Fijn dat je van de foto's van de vlinders genoten hebt.

   Verwijderen
 44. Ha lief maatje,

  Nou hé wat was het warm, en wat is het nat nu 😥
  Ik ben blij dat ik geen boer ben want dan had het ook niet goed geweest hahaha.
  Maar ook ik had echt last van de hitte dus ik begrijp je volledig.

  Okay nieuwe manier van bloggen?
  Ik zie gewoon het oude en vertrouwde blog van mijn maatje.
  Had in eerste instantie het idee dat de foto's misschien iets minder scherp overkwamen, maar als ik ze in het groot bekijk dan zijn ze gewoon mooi en scherp.

  Pfffff lullig hé al die veranderingen, laat ons gewoon lekker spelen zoals we het gewent zijn, ik heb zelf Weebly maar ook die zijn een paar maanden geleden het anders gaan doen.
  En op het werk is het al niet anders.....

  Nou ja lang verhaal kort, ik ben blij weer een blog van je te zien, heerlijk al die mooie vlindertjes.

  Liefs, je maatje xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey ander lief maatje :-)

   Ja echt wel!!!!! Ik kan er echt heel slecht tegen en dat merkte ze in mijn omgeving en werk op een gegeven moment ook wel 🙄 Jij kan er ook al zo slecht tegen en ja, ik ben blij dat het nu echt wat koeler is hoor.

   Ja, achter de schermen is ineens alles veranderd. Was al wel aangekondigd maar dan moet je het nog maar weer zien uit te vinden en je kent me hé...... ik snap er vaak geen bal van aiiiiiii!!!
   Ja op het werk zitten wij ook al te zeuren met die veranderde software etc bah!

   Ik hoop dat ik het blog van de klauwieren zelf kan doen maar ik weet wel dat het nu iedere foto apart uploaden is en dat was voorheen niet zo. Kon je ze er gewoon inzetten en de grootte aanpassen maar nu moet je dat met iedere foto doen en dan dus uploaden. Nou ja, we zien wel hoe het gaat . het is dan nog een alg blog met die klauwieren en dan ga ik daarna maar over op minder foto's in het blog ;-)

   Liefs van je maatje aan dit kant van het scherm xxx

   Verwijderen
 45. Hoi Helma,
  Het zal dan een nieuwe manier van bloggen zijn, voor ons kijkers is dat niet te zien. En dat zal vast ook jouw bedoeling geweest zijn. Hopelijk is het niet net als bij de 'nieuwe Wordpress' ook zo'n onbegrijpelijk geheel geworden?
  Maar het gaat natuurlijk gewoon om de foto's en die zien er prima uit. Ik ben vooral een beetje jaloers op je citroenvlinders. Ik zie ze elk jaar weer vliegen maar er een foto van maken is er nog steeds niet van gekomen, laat staan een mooie. Ze zijn ook zo druk. Ik vind ze in het echt altijd zo opvallend geel, maar dat zie ik hier niet terug. Is de onderkant van de vleugels zoveel lichter?
  Groetjes, Dick

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Dick,
   ik begrijp er zelf nog heel weinig van hoor en ik vind het nu achter de schermen ook veel bewerkelijker. Voorheen kon je gelijk een aantal foto's in je blog zetten maar nu moet dat foto voor foto voor de grootte en ook nog eens foto voor foto uploaden!!! Ik vind het op dit moment echt nog veel bewerkelijker dan anders. Noopt me om na de klauwieren blogs te maken met minder foto's erin.
   De citroenvlinders zijn ook een beetje apart eerlijk gezegd. Ik bedoel vergeleken met andere vlinders. Het scheelt wel waar ik ben en ja, soms zijn ze wat geler, soms groener of soms gewoon wat bleek.
   De mijne zijn wat groenig en als je op google zoekt naar citroenvlinders zie je ook dat er verschillende kleuren zijn :-) Dus het is niet zo dat de onderkant zoveel Lichter is.
   Dat jij een beetje groen was kan ik wel hebben hoor *grinnik*.
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 46. Vriend Helma, deze foto's van vlinders zijn prachtig, de eerste komt ook veel voor in mijn omgeving.
  Veel kusjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hola novia Montse,
   Tantas mariposas limón en tu zona. Es muy agradable escuchar esto :-)))) Las mariposas siguen siendo criaturas hermosas.
   Muchos besos

   Verwijderen
 47. Hi Helma,
  Well done , another Superb series of images pf Butterflies and flowers, you did better than mem when I tried the new version half my images did not appear.
  You stay safe and well
  John

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi John,
   i also had help in creating this first blog in blogger's new environment. I really hope I can make my next post on my own but I still find it complicated!
   Stay safe and healthy,
   Greetings, Helma

   Verwijderen
 48. That is the most beautiful shots I have seen, lovely.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Olá Helma,
  Como vão as coisas do lado de cá?
  Seu olhar é sensível para esse pequeno mundo dos insetos;
  No Brasil estamos saindo do inverno dia 20 de setembro entra a nossa primavera;
  Eu pensava que a Holanda não fazia tanto calor; e sim frio;
  Por aqui ainda estamos em casa os numeros só crescem a cada dia;
  Fique bem;
  Boa entrada de mês de setembro.
  Abraços
  janicce.

  Hallo Helma,
  Hoe gaat het aan deze kant?
  Zijn blik is gevoelig voor deze kleine wereld van insecten;
  In Brazilië verlaten we de winter op 20 september en komt de lente;
  Ik dacht dat Holland niet zo heet was; maar koud;
  Hier zijn we nog thuis, de aantallen groeien alleen maar met de dag;
  Goed zijn;
  Goede instap in september.
  Knuffels
  janicce.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oi Janicce,
   Felizmente tudo ainda está indo bem deste lado. No entanto, o vírus está voltando cada vez mais agora que estamos caminhando para o outono. Conosco, o verão termina em 20 de setembro e vamos para o outono em 21 de setembro. Com você você vai para a primavera :-)
   Até alguns anos atrás, nunca era tão quente em Ndserland. Nos últimos anos, as temperaturas mudaram e às vezes temos temperaturas muito altas. Não suporto o calor muito bem, mas vamos ter que aprender a conviver com ele.
   Felizmente agora está um pouco mais legal :-)
   Um setembro muito bonito para você também e fique seguro e saudável.
   Eu também acompanho os acontecimentos no Brasil pela televisão.
   Um grande abraço,
   Helma

   Verwijderen
 50. Wauw zeg, die tweede foto. Dat is heel mooi, zo dichtbij. Prachtige foto's weer!

  Ik zie nog geen verschil hier qua layout?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marjon,
   zoals je wet hou ik ook erg van macro fotografie ;-)

   De layout hou ik ook als vanouds maar achter de schermen is er behoorlijk wat veranderd en daar kan ik nog niet goed mee overweg! Komt vast wel hihi...

   Liefs, Helma

   Verwijderen
 51. Preciosas estas mariposas bellamente fotografiadas, enhorabuena Helma. Espero que hayas tenido un buen verano, un fuerte abrazo desde el norte de España.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hola Germán
   el verano todavía está en los países bajos pero vamos camino al otoño (21 de septiembre). Gracias por tu mensaje.
   Un gran abrazo desde Holanda,
   Helma

   Verwijderen
 52. Hallo Helma, mooie serie macro opnames van de verschillende vlinders. Vooral de 2e foto met de close-up van de citroenvlinder is super! Maar ook de zandoogjes staan er prima op, kortom een heel fraaie serie.
  groeten, Hanry

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Hanry,
   ik hou wel van de macrofotografie en wat dat betreft komt er met de herfst ook een mooie periode aan om dit te ook te doen.
   Deze vlinders zijn ook hele dankbare objecten om te fotograferen.
   Dank je wel voor je reactie.
   groet, Helma

   Verwijderen
 53. Beautiful pictures Helma... Have a nice September... Cheers

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you Ana,
   a very nice September month for you too.
   Greetings

   Verwijderen
 54. Reacties
  1. Thank you Ottar :-)
   I also like macro photography but the birds will come again after this ;-)

   Greetings, Helma

   Verwijderen
 55. Je hebt je vlindertjes er weer prachtig op staan Helma. Ik hou me echter voorlopig nog even bij de oude versie, hoewel ik met deze post zie dat dit ook niet onoverkomelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Gerard,
   het is ook dat ik hulp kreeg en ik zie er nu al tegenop om mijn klauwieren straks ook in die nieuwe versie zelf te moeten proberen!!! We zullen er toch een keer aan moeten geloven en daarom ging ik nu maar even voor een korte post.
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 56. En of die hitte slopend was Helma. Meer dan dat! Ik ben blij met het weer op dit moment. Ik hoop, dat het 'nieuwe bloggen' meevalt en dat je je draai vindt daarbij. De foto's zijn weer subliem!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Man, man, man.......,
   ik kan al zo slecht tegen de hitte maar dit was echt slopend hoor 🥵. Ik ben ook heel blij met dit weer en ik kan dit ook beter händelen :-)
   Mijn volgende post zal ik zelf dus moeten doen en ik hoop dat ik het allemaal nog een beetje weet!!
   Groetjes

   Verwijderen
 57. Querida Helma echaba mucho de menos tus maravillosas fotos, son espectaculares. Mis disculpas por no visitarte tanto como me gustaría, la salud de mi madre es delicada y no me deja tiempo. Un enorme abrazo y mi cariño.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hola querida Lola,
   No he estado mucho en el blog durante el último mes. Hacía demasiado calor para mí y en parte debido al trabajo, y el calor y, por lo tanto, poco sueño, ¡estaba realmente agotado!
   Leí que tu madre no está bien y lo siento. Espero que se mejore pronto.
   Buena suerte con tu moder y un gran abrazo de mi parte,
   Helma

   Verwijderen
 58. Hoi Helma
  wat heb je die vlinders mooi in beeld gebracht top.
  groetjes Herman,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Herman,
   vlinders zijn ook van die mooie schepseltjes :-)
   ik had er veel meer willen fotograferen maar ja, de tijd ontbrak.
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 59. Hoi Helma,

  Wat late reactie i.v.m. vakantie. Jij hebt nu in ieder geval al ervaren hoe dat nieuwe bloggen werkt, ik heb tot nu toe elke keer die nieuwe versie weggeklikt en de oude behouden, maar eens zal ik er ook aan moeten geloven, vrees ik. Maar als ik het zo lees deed ik in het verleden al steeds wat jij nu aangeeft t.w. foto voor foto laden en de grootte aanpassen. Ik zie het wel.
  Leuke korte serie, ook wel eens fijn. De citroenvlinder heb je top gefotografeerd, vooral de close-up van z'n kop, foto 3 vind ik super. Ben benieuwd naar je klauwieren. Ik ben nu weer verder achterop geraakt, veel foto's gemaakt tijdens vakantie en een dag of 10 niets meer bewerkt.

  Groetjes,
  Ad

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ad,

   als er iemand laat is met reageren dan ben ik dat wel pfffff....... die hitte was echt niet mijn ding maar..... het is nu gelukkig weer koeler :-)
   Ik zal mijn nieuwe blog (de klauwieren) toch in de nieuwe omgeving moeten maken dus dat zal wel weer even "klieren" worden.
   Ik moet nu inderdaad foto voor foto aanpassen en dat hoefde ik in de oude omgeving niet. De citroentjes bleven lekker zitten op de distels dus dat was wel leuk (ook in Brabant)
   Jij weer heel veel foto's maar we weten dat als je dan weer ent een nieuw blog komt het er ook eentje is waar menigeen weer groen van wordt hahahahaha....

   Groetjes,
   Helma

   Verwijderen
 60. Hai Helma,

  Het is even zoeken naar hoe het werkt, maar op zich valt het allemaal wel mee.
  Succes verder met de nieuwe blogger.

  Groetjes,
  René

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey René,

   klopt, het is inderdaad even zoeken hoe het werkt maar daar hou ik dus niet van *ik ben echt heel erg wat dat aangaat*. ik snap dat dan weer niet en dan gaat er ook niets zoals ik wil zucht.......

   Groetjes,
   Helma

   Verwijderen
 61. mooi dat je detail in het wit van de citroenvlinder hebt weten te behouden terwijl de foto's in 't geheel toch een heldere uitstraling laten zien. De eerste foto van het zandoogje is voor mij de mooiste opname ....... super

  Groetje
  Henk Jonkvorst

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Henk,
   erg leuk dat je in deze ook nog een favoriet hebt gevonden :-)))))
   Dank je wel.

   Groetjes,
   Helma

   Verwijderen
 62. Hallo Helma, de reactie op de blog over Bubbel is prima doorgekomen, nog hartelijk bedankt. Eindelijk weer de tijd gevonden om even een kijkje hier te nemen. Schitterende vlinder foto's vond ik. Ik dacht dat citroenvlinders geler waren :) Groetjes, Jenny.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Jenny,
   fijn om te horen dat de reactie toch goed is f=doorgekomen. Ik moet daar echt nog even aan wennen hoor!
   Ik lees en begrijp dat je het ook erg druk hebt gehad de laatste tijd en ik vind het fijn dat je weer even een kijkje komt nemen :-)
   De citroenvlinder kan inderdaad ook heel geel zijn maar deze waren echt heel licht en meer lichtgroen dan geel.
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 63. Blogger werkt voor de opmaak inderdaad heel anders dan voorheen,
  maar aan de blog zelf is dat volgens mij niet te zien,
  het ligt er ook aan welk thema je gebruikt.
  voorla bij tags toevoegen vond ik er vreemd werken,
  en dat is inmiddels ook alweer aangepast zag ik vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Bram,
   ik moet bijna mijn nieuwe blog gaan klaarmaken maar het zal inderdaad ook echt wennen zijn. Ik lees dat het ook aan de verschillende thema's kan liggen dus daar zal ook dan veranderingen in zijn met de opmaak.
   Jij vond het ook nogal vreemd maar de bugs worden hersteld. Ik hoop dat mijn volgende blog er dan ook weer "normaal" gaat uitzien ;-)

   Groet, Helma

   Verwijderen
 64. Hi Helma,
  You have had more success with the new blogger than me, well done, half mine never appeared, some of your beautiful butterfly images,
  you and yours stay safe and well
  John

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi John,
   I had help creating the first blog in the new Blogger environment. I am going to make a new one later and I hope it works because now I have no help.
   Stay safe and healthy.
   Kind regards, Helma

   Verwijderen
 65. Hoi Helma...hoeveel tijd had je nodig om alles te bekijken hihi
  Maar wel leuk dat je vol blijft houden en ja bij sommige moet je niet klikken want dan mis je alles...
  Staat er ook bij in het blog zelf.
  En de reactie over de muziek een blogje lager...maar geeft niet ik vind ze wel 😥
  Wens je een fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahahahahaha........ na de 6 bl;ogs die ik heb teruggelezen ben ik niet verder terug gegaan. Klopt, bij sommige pps'jes moet je niet klikken want dan mis je heel wat moois.
   Ik snap alleen je reactie niet over de muziek!?. Ik die link stond nl een jukebox en daar ben ik muziek gaan luisteren. Wat bedoel je dan met "ik vind ze wel"!!??
   Jij ook heel fijn weekend.

   Verwijderen

Leuk dat je de tijd hebt genomen om een berichtje achter te laten op mijn blog, ik stel dat zeer op prijs.
Bedankt voor je bezoek en reactie.
Groetjes, Helma

Thanks for your visit and comment.
Merci pour votre visite et commentaires.
Gracias por tu visita y comentario.
Grazie per la vostra visita e commento.
Köszönöm a látogatást és megjegyzést.
Tak for dit besøg og kommentar.
Kiitos vierailusta ja kommentoitavaksi.
Tack för ditt besök och kommentar.
Obrigado por sua visita e comentário.
Dziękujemy za wizytę i komentarz.
Спасибо за ваш визит и комментарий.

Groetjes, Helma