dinsdag 10 maart 2020

Nieuwe pc en email................

Geen idee of alles gaat zoals het moet gaan......
Komende vrijdagochtend gaat deze pc de deur uit en dan is zaterdagmiddag hopelijk de andere klaar maar dan moet alles nog weer geïnstalleerd worden.
Het zal ook wennen zijn want nu nog steeds windows 7 en dat is straks dus 10.





We need a new PC and not only ..... My e-mail program that I've been working with for 20 years has stopped and that means looking for a different e-mail program,
In this mail program I have many folders with many things and they cannot be exported. This must therefore all be done manually.
If I am not there for a while then you know the reason.

=================================================

En als alles weer geïnstalleerd is zoals het moet dan hoop ik toch echt dat we met mooi weer te maken hebben.


Toverhazelaar






=============================================================

Iedereen bedankt voor alle leuke reactie op en over de foto's in het vorige  blog van:

"Restantje  vogels........."

77 opmerkingen:

  1. Lieve Helma
    Het is altijd veel werk een nieuwe pc en maar afwachten of alles werkt zo jij het wil .Succes en we zien je wel weer verschijnen .Zelf ben ik een nitwit want als er een probleem is lost min man dat altijd voor me op ,erg toch
    Liefs Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Elisabeth,
      ik heb totaal geen verstand van pc's en al helemaal niet hoe ik alles erop moet zetten. ik ben dus net als jij een nitwit zoals jij dat zo leuk zegt hahahaha....
      Vrijdag gaat ie eruit maar morgen en donderdag moet ik nog werken dus zet het blog nu maar vast. Geen idee hoe lang het duurt eer ik alles van die nieuw pc weer onder de knie heb!
      Liefs, Helma

      Verwijderen
  2. Heel veel sterkte met deze klus Helma. Ik hoop dat alles vlot zal verlopen en we je snel weer on-line kunnen verwelkomen.
    Roos

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zie er werkelijk enorm tegenop Roos althans of alles weer zo geïnstalleerd kan worden en alles weer zo gaat werken als daarvoor. Hopelijk maak ik me druk om niets !
      Groet, Helma

      Verwijderen
  3. Goedemorgen Helma,
    Ook wij zijn toe aan een nieuwe pc. Een nieuwe kopen is nooit een probleem maar hoe krijg ik
    alles weer hoe het was. Ik zou iemand moeten inhuren om de boel over te zetten en weer te laten draaien. Heel veel succes gewenst en het gaat vast goed komen.
    Heerlijke dag gewenst
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Marijke,
      dat nieuwe kopen is ook inderdaad geen probleem maar dat overzetten en alles inderdaad weer zo krijgen als het was oef!!! Ik ben zelf ook een dombo als het ok installeren gaat etc dus ik moet alles maar weer afwachten en orders geven whahahahah...
      Jullie dus ook toe aan een nieuwe naou.... ik ben benieuwd hoe dat dan bij jullie gaat! Voor jou nog hele fijne avond,
      Groet, Helma

      Verwijderen
  4. Ha Helma, ik heb het achter de rug, het is even wennen, maar dat gaat snel hoor. Veel succes met je nieuwe pc en succes met Windows 10/.
    Groet kees.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is fijn Kees dat jij het al achter de rug hebt. Ik wou dat ik dit ook kon zeggen!! Ik moet nog even wachten en maar hopen dat alles goed gaat en ik snel weer verder kan gaan met alles wat ik nu ook doe op de pc.
      Groetjes, Helma

      Verwijderen
  5. Dat overzetten en alles opnieuw installeren, is best nog een hele klus hoor Helma. Aan Windows 10 wen je snel, succes gewenst!
    Lieve groeten, Edje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet het Ed en ik zie er ook als een berg tegenop maar ik hoop dat we achteraf kunnen zeggen: Het viel allemaal mee!
      Lieve groetjes, Helma

      Verwijderen
  6. Oeps, Helma, dan zal je wel even bezig zijn voor alles weer functioneert én voor je alles weer makkelijk kunt vinden. Maar...eenmaal gewend ben je vast heel blij met alle nieuwe mogelijkheden. Even door die zure appel en zo....

    Succes en hartelijke groet, Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zal ik inderdaad wel zijn ja Corrie. Vanavond nog alvast eea veiligstellen door op een andere server over te zetten maar ik eis me kapot yuch! Mezelf kennende dan duurt het echt een eeuw eer ik alles weer gevonden heb en alles weer staat zoals ik het wil!
      Dank je voor je succes :-)
      Hartelijke groet, Helma

      Verwijderen
  7. Good luck with all of this, Helma. We have to face up to the same issue too. Better we do it now than wait until we have a problem. David xo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. That's right David, it's better to do it now while everything is still working. However, we were not updated for everything anymore, so we have to. So you also have to use another PC, so good luck for you too :-)

      Verwijderen
  8. Hoie Helma, voor mij was het ook wel heel erg wennen daar ik alles alleen heb moeten doen maar door veel te lezen is het mij ook gelukt. En had al veel op usb sticks gezet dus was dat ook snel gepiept. Vele onbelangrijke zaken wat op mijn nieuwe Acer stond heb ik verwijderd want sommige gebruik ik totaal niet. Nu ook mijn oude laptop terug met W10 erop maar daar vond ik de kleur niet mooi dus gebruik ik nu veel de Acer. En ik weet zeker dat jij ook snel zal wennen. Groetjes, Tine

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Tine,
      ik ben nu als een speer alles aan het wegzetten maar ik zal ongetwijfeld wel weer wat kwijtraken (was jaren terug ook al zo) maar...... ik zal waarschijnlijk wel ff weg zijn want voordat alles er weer staat en voordat alles weer is zoals ik eht wel dan ken ik mezelf al en gaat er steevast iets verkeerd hahahahaha.... Ik hoop inderdaad dat ik snel zal wennen maar eerst alles er maar weer op zetten :-)
      Groetjes, Helma

      Verwijderen
  9. Hello, I hope all went well for you and your new computer system. The witch hazel image is lovely. Good luck, have a happy day and week ahead.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hello Eileen,
      tomorrow (read Friday the 13th) this pc will go out the door and then we hope to have the new one on Saturday afternoon. I hope everything will go as it should but a new operating system is always getting used to.
      Greetings and have a nice weekend.
      Helma

      Verwijderen
  10. Hoi Helma.

    Succes Helma is altijd een hele klus om alles weer werkend te krijgen en eraan te wennen.

    Groettie van Patricia.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Patricia,
      ik ken mezelf en weet hoe ik reageer als er iets fout gaat!!!!
      ik hoop echt dat alles gaat zoals het moet gaan zucht......

      Groetjes, Helma

      Verwijderen
  11. OOOOOh Jeeeh, dat is een hele klus!!
    Sterkte ermee en we gaan het zien en meemaken!!
    Groetjes,
    Maria
    Ik moet dan wel weer lachen hoe jij er weer allerlei leuke plaatjes bijvoegt ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hou Maar op Maria want ipv broen zie ik nu spierwit van ellende whahahahaha..... ik heb het zolang mogelijk uitgesteld maar nu moet het toch echt och arme ik toch....... Die plaatjes vond ik inderdaad ook wel grappig hihi.....
      Ik ga je zien/spreken en gelukkig kunnen we altijd nog appen *lol* .
      Groetjes, Helma

      Verwijderen
  12. PC problemen... zucht, ik heb meer dan 30 jaar hardware en/of software problemen mogen oplossen. Die digitale krengen kunnen een mens soms tot wanhoop drijven. Ik hoop echt voor jullie dat alles vlekkeloos zal gaan en dat je volgende week met een gloednieuw foutloos systeem kan starten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Pfffff....... de pc is inmiddels ook alweer terug gebracht geweest want hij wilde een aantal programma's (waaronder mijn fotoprogramma's) niet laden. Kreeg steeds systeem fout. Nu vandaag (lees woensdag 18 maart) staat ie eindelijk en het meeste werkt hihi......
      Groetjes, Helma

      Verwijderen
  13. Succes Helma, tis allemaal niet zo moeilijk hoor, loopt vanzelf wel los, zeker als je van alle bestanden back-ups hebt. Ik ben ook al eens van nul (clean install) moeten herbeginnen na een corrupte Windows update, het vraagt wel wat werk. Btw, de toverhazelaar staat er schitterend op zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ludo,
      het is misschien dan wel niet moeilijk maar het moet wel draaien!! Mijn fotoprogramma's suilde er niet op dus dat kreng eerst maar weer terug naar de pc bouwer en u eindelijk doet alles het. Ik moet er trouwens wel heel erg aan wennen hoor ieuw!
      Van de toverhazelaar heb ik een hele serie maar dat komt allemaal nog wel. Nu eerst overal maar eens bijlezen!

      Verwijderen
  14. Reacties
    1. Thank you Anne,
      since today (read Wednesday March 18) he is back. Now I have to figure out whether it all works the way I want.

      Verwijderen
  15. Veel succes en sterkte ermee, als het allemaal niet goed loopt merk je pas hoe afhankelijk je van deze apparaten en software bent.
    Overigens een prachtfoto van de toverhazelaar!.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ank,
      het was echt puzzelen maar mijn fotoprogramma's kregen we niet geïnstalleerd! PC weer terug en nu hebben zij het er op gezet en nu staat de nieuwste versie erop dus dat is nog even uitzoeken hoe dat werkt!
      Van de toverhazelaar heb ik meerdere foto's maar die komen nog (en anders volgend jaar).

      Groetjes, Helma

      Verwijderen
  16. Reacties
    1. Is nu eindelijk voor elkaar Karel :-))))
      Duurde ff maar...... kan nu weer aan de slag ;-)
      Groetjes

      Verwijderen
  17. helemaal niet leuk zo'n pc veranderingen
    k wens je veel succes Helma en je er niet in opjagen, je zal het wel gewoon worden

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, dat was het ook niet Anneke! Toen ie weer stond wilde er een aantal fotoprogramma's niet geïnstalleerd worden dus weer terug met die pc. Was later alles wel goed gezet bleek ik niet te kunnen mailen grrrrr....... Nu doet alles het als het goed is (hoop ik dan tenminste!)

      Verwijderen
  18. Nieuwe dingen moet je weer eens installeren. Dit geeft veel werk. Ik wens je heel veel succes ermee. Komt goed. Dit moet je tijd voor nemen. Groetjes Jacqueline & Ferry.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt een berg werk Jacqueline en Ferry.
      Voordat alles goed stond (ik hoop tenminste dat nu vandaag alles goed staat) is er heel wat afgevl...t! Hopelijk werkt alles nu zoals het zou moeten.
      Groetjes, Helma

      Verwijderen
  19. Sterkte met deze vervelende klussen.
    Je zult blij zijn als je alles weer goed aan de praat hebt gekregen.
    Liefs van Zem.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat was ik zeker Zem maar toen ie weer stond kreeg ik een aantal fotoprogramma's niet geïnstalleerd en dus kon die pc weer terug. Later weer gehaald en toen ik weer niet mailen maar nu moet alles het doen als het goed is zucht.....! De eerste 8 jaar geen nieuwe pc meer!
      Liefs van mij, Helma

      Verwijderen
  20. Hoi Helma
    Wat mooi die toverhazelaar...en de rest als ik dit zo allemaal lees zijn er veel die het door anderen willen laten doen. Zelf begin ik altijd zelf en strand ik dan vraag ik hulp.
    Doe het dus wel zelf en lukt me meestal ook wel al kom je in de loop van de tijd wel dingen tegen die je anders wil gaan doen. Komt vast goed en veel plezier met je nieuwe pc
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Nellie,
      ik heb daar nog veel meer foto's van en zelfs van een aantal verschillende toverhazelaars :-)
      De pc staat en hij is al 2x teruggewenst. Eerst wilde hij niet alle fotoprogramma's die ik gebruik installeren en daarna toen ie weer terugkwam kon ik weer niet mailen zucht.... Nu is hopelijk alles zoals het moet zijn maar ik moet nog wel veel zoeken hoor hahahahaha.... En, ik loop weer eens mega op achter zucht.
      Groetjes

      Verwijderen
  21. Hoog tijd dus voor een nieuwe pc want ook Geert kan nu geen reactie meer zetten.
    Hieronder de reactie van Geert via de mail...
    ===========

    Hoi Helma,
    ik heb 2x geprobeerd een reactie op je laatste blog te geven..., maar na
    het aanklikken van de knop 'publiceren' verdwijnt alles....
    Dan maar ff op deze manier:

    Reactie
    Oeps, dat wordt nog wel even een klusje Helma.
    Ik zie dat je alvast de 'header' van je site hebt aangepast. Gaaf.
    Windows 10 werkt best wel goed en ik heb er alle vertrouwen in dat jouw
    ook zal lukken.
    SUCCES!!!
    Groet uit Stieltjeskanaal,
    Geert

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Geert,
      zoals je ziet ben ik gaan knippen en plakken en dat was nog op de oude pc. Ik vind het erg naar dat jij ook al geen reactie meer kon geven dus ik hoop dat het nu weer wel kan. Windows 10 werkt nu ook wel alleen waren er een aantal fotoprogramma's die niet geïnstalleerd wilde worden en daarna nog mijn mail wat niet lukte grmpfh..... Nu gaat alles lekker (hoop ik).
      Lieve groet,
      Helma

      Verwijderen
  22. Hoi Helma,
    heel ergerlijk en super lastig om je pc te moeten vervangen....Wij weten er heea van, alles omzetten, kijken dat je geen programma's, kwijt raakt, en ja dan de mail........Je kan er alleen maar moedeloos van worden als je er aan begint maar als je klaar bent weet je niet beter en ben je er zo aan gewent. Heel veel sterkte en groetjes,
    Joost&nicole

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Joost en Nicol,
      ik had het ook liever niet gedaan maar de andere was al bijna 8 jaar en bovendien kreeg ik bericht dat mijn mailprogramma ermee zou stoppen. Nou kan je daar dan wel veel energie insteken maar ik moest toch aan een andere dus ja, dan gelijk maar maar ohw ohw ohw... het heeft wel veel stress gegeven!
      Groetjes, Helma

      Verwijderen
  23. Hoi helma,

    Ja, dat zijn zo van die dingen die je in het computertijdperk meemaakt, van een kant natuurlijk een zegen als alles werkt, anders konden we immers niet bloggen, maar als je er voor staat is dat toch even worstelen. Ik ontkom er waarschijnlijk op korte termijn ook niet aan, werk ook nog steeds met Windows 7 en die doet het nog steeds prima, maar ach zoveel mensen lopen hier tegenaan, ook dat zal wel weer opgelost worden. Succes.

    Groetjes,
    Ad

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ad,
      we hebben nog wel up-dates voor windows 7 maar al niet meer voor alles. Daar mijn mailprogramma er ook mee stopt per 20 maart moet het dus nu maar gebeuren maar leuk vind ik het niet! Jij dus ook binnenkort aan een andere en ja, het zal allemaal wel opgelost worden maar toch ....ieuw!!

      Groetjes,
      Helma

      Verwijderen
  24. Ik zit er zelf ook een beetje tegenaan te hikken. Mijn huidige PC is 7 jaar, en zo lang heb ik nog nooit met een PC gedaan. hopelijk gaat het installeren van je programma's je vlot af Helma

    Groetje
    Henk Jonkvorst

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Henk,
      hij dus ook al. Die van ons is al 8 jaar en het is beter om het nu te doen nu alles nog werkt maar ik zie er echt tegenop. Morgenochtend gaat ie dus de deur uit en dan hopelijk zaterdagmiddag de nieuwe. Dan alles weer installeren etc pffff......

      Groetjes,
      Helma

      Verwijderen
  25. Hi Helma,
    Hope all goes smoothly with the PC changeover and all the installing again,
    Lovely image of the Witch Hazel. Hope your weather stays good,
    All the best,
    John

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi John,
      the conversion has given some problems. I couldn't get my photo programs installed and I couldn't email. PC has been brought back to the builder and it has now helped install the most important files :-)
      Since now I am there again ;-)

      Think carefully about yourself and health.
      Kind regards, Helma

      Verwijderen
  26. Reacties
    1. Het ging niet zonder slag of stoot Marjon maar ik geloof dat alles nu dan eindelijk goed staat :-))))

      Liefs, Helma

      Verwijderen
  27. Hi Maatje,
    Oei dit is de eerste keer dat ik niet groen verkleur van een blogpost van jouw.
    De overstap van Windows 7 naar 10 is er een die niet altijd zonder problemen gaat.
    Win10 is prima nadat je eraan gewent bent maar als je er wat oudere hardware zoals bv externe schijf of printer erop aan wil sluiten dan wil het vaak niet.

    E-mail programma, ik heb al jaren (vanaf het eerste begin) gmail, je kan het overal op gebruiken en het is provider onafhankelijk dus ik vind het ideaal.

    Maar Lang verhaal kort..... ik wens jullie een geruisloze overgang van PC naar PC, van 7 naar 10 en van mail naar mail.

    Heel veel succes maatje.
    Liefs, xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey maatje,
      ik moet wel lachen om je reactie "Oei dit is de eerste keer dat ik niet groen verkleur van een blogpost van jouw" hahahahaha..... en dat geloof ik ook graag. Ik kreeg de fotobewerkingsprogramma 2020 niet geïnstalleerd en wat kleine dingen dus de pc moest even terug naar de bouwer. Daarna kon ik niet mailen!!! Nu staat ie er weer en volgens mij gaat alles nu zoals het moet maar ik heb nog niet alles uitgeprobeerd!

      Dank je voor je succes maatje ;-)
      Liefs, xx

      Verwijderen
  28. een ganse klus Helma..

    succes er mee..

    een heel fraaie foto van die toverhazelaar

    prettige dag

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou.... dat was het zeker Willy pffffff....... en mijn geduld was dan af en toe ook heel ver te zoeken! Nou ja, alles doet het nu weer en hopelijk al het andere ook hihi.....
      Van die toverhazelaar heb ik hele veel foto's met ook andere kleuren maar die komen nog wel een keer (als het lukt).
      Voor jou nog een hele fijne avond.

      Groetjes

      Verwijderen
  29. Veel succes met de reuze klus. Nog genoten van je toverhandelaar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eindelijk volbracht Joke maar met heel veel stress en niet zonder slag of stoot maar...... ik kan weer aan de gang ;-)
      Toverhazelaar is ook mooi en ik heb er nog meerdere afbeeldingen van en ook in andere kleuren.

      Verwijderen
  30. У меня те же проблемы - не могу перейти на новый ноутбук, все не так.... Будем учиться вновь!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ух ты, Анна,
      так что у вас уже есть проблемы с новым ноутбуком!
      Я уже в пути, но это было очень напряженно. Я надеюсь, что смогу продолжить хотя бы. Я желаю вам удачи с вашим новым ПК для передачи.
      салют

      Verwijderen
  31. Hoi Helma
    succes met het installeren van je pc en dat je er veel plezier van zult hebben.
    groetjes Herman.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Herman,
      ik ben eindelijk klaar maar dat is niet aan mezelf te danken hoor. Ik had hulp en ook moest de pc weer terug naar de bouwer omdat eea niet lukte met installeren.
      Groetjes, Helma

      Verwijderen
  32. Hoi Helma,
    Dat zal vast allemaal wel goed komen. Ik begrijp je lichte paniek, maar wanneer je de nieuwe programma's en het nieuwe uiterlijk van Windows ziet, zul je er jezelf zo in thuis gaan voelen. En gaat het allemaal weer net een stukje sneller. Ik hoop wel dat je niet al je bestanden kwijt bent.
    Ik woon helaas niet bij je in de buurt anders zou ik je met alle plezier komen helpen. Wel is het misschien handig voor de toekomst dat je regelmatig een back up maakt op een externe schijf van al je mappen op je PC. Al doe je dit bv maar 1 keer in de maand. Hierdoor zijn al je foto's en belangrijke gegevens niet meteen zoek.
    Ik wens je in ieder geval heel veel succes en heel veel plezier met je nieuwe PC en probeer geduld op te brengen als het even niet lukt. Dat is niet voor iedereen even makkelijk en dat is ook begrijpelijk hoor.., heb er zelf ook vaak last van...hihi..!! Succes Helma!!

    Liefs, Marco

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi marco,
      had je inderdaad maar wat dichterbij gewoond hahahahaha...... De pc en Windows op zich gingen nog wel maar mijn fotoprogramma's was een ander verhaal. Kreeg het niet voor elkaar en kreeg steeds systeemfout! PC weer terug naar de bouwer van dat apparaat en die kreeg het (uiteraard) wel voor elkaar. Toen bleek dat ik met mijn nieuwe mailprogramma weer niet kon mailen!!!! Pfffff...... heb best wel stress ervaren hierdoor maar ja, nu is alles goed (denk ik).
      En euhhhh..... dat geduld was hier bij mij af en toe héél ver te zoeken whaaaaaaahahahahahaha.....

      Liefs, Helma

      Verwijderen
  33. Hi Helma,
    I hope the installation of your new computer goes smoothly.
    Have a nice week and keep well
    A big hug

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hello Maria,
      it took a while before everything was transferred properly and working. Unfortunately, programs still had to be installed which didn't work but now it's done (I hope).
      A hug

      Verwijderen
  34. Succes Helma, altijd een heel karwei. Maar komt vast wel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dat was inderdaad een hele karwei Caroline en de stress zit er nog behoorlijk in bij me hahahaha... maar ik kan gelukkig weer iets doen.

      Verwijderen
  35. Espero que tudo corra bem com a instalação do novo PC, e que se adapte bem ao novo mail... e que todas as pastas com as fotos se recuperem!
    Também não gosto nada de mudanças neste género... mas de vez em quando, são mesmo necessárias... e às vezes, também algumas actualizações do Windows já me têm pregado, algumas partidas... mas tudo se resolve! Quando a gente não sabe... recorrendo a quem sabe... e muitos problemas se resolvem!
    Um beijinho grande! E votos de uma boa semana!
    Ana

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Olá Ana,
      transferir para o novo pc não foi sem esforço. Alguns programas não foram instalados e, portanto, o PC teve que voltar ao construtor. Depois disso, não consegui mais enviar e-mails com o novo programa, então havia algo a ser encontrado. Perdi algumas pastas, mas espero encontrá-las novamente. Eles estão em qualquer caso em um disco rígido externo. Espero continuar por um tempo, mas nenhum novo PC por enquanto pfffff .....
      Um grande beijo e abraço,
      Helma

      Verwijderen
  36. Dear Helma. I am sorry for the very long silence but I have been away on the Isles of Scilly and, although we got back late on Monday afternoon, we came back to an empty larder and had to go into complete lockdown. We have spent the last three days trying to find somewhere that will deliver food to us. Hopefully we will have some food arriving tomorrow!?

    I'm sorry to hear of your computer and e-mail problems and I am very surprised that a computer expert cannot transfer you old emails from the application on Windows 7 to a different mail programme (client) running under Windows 10. I wish you the best of luck as this will surely take a great time to do manually!

    Your cartoon with the mouse is wonderful!

    Come back to us soon, and stay healthy

    My very best wishes - - - Richard

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Richard,
      what a misery that when you come back from a trip you can't buy supplies to eat! It is a crisis, but we can still go to the store even if some items are not available. I hope you will be able to eat and stock up very soon.

      The email program I used (Incredimail) was not supported by all systems and that is why I lost so much last time. Now a lot safely put on the server but everything had to go back and now in a different program. Did not go without problems but now I have succeeded (I hope).
      Thank you for liking the mouse cartoon :-))))

      Also consider your health.
      Kind regards, Helma

      Verwijderen

Leuk dat je de tijd hebt genomen om een berichtje achter te laten op mijn blog, ik stel dat zeer op prijs.
Bedankt voor je bezoek en reactie.
Groetjes, Helma

Thanks for your visit and comment.
Merci pour votre visite et commentaires.
Gracias por tu visita y comentario.
Grazie per la vostra visita e commento.
Köszönöm a látogatást és megjegyzést.
Tak for dit besøg og kommentar.
Kiitos vierailusta ja kommentoitavaksi.
Tack för ditt besök och kommentar.
Obrigado por sua visita e comentário.
Dziękujemy za wizytę i komentarz.
Спасибо за ваш визит и комментарий.

Groetjes, Helma