dinsdag 18 november 2014

Probleem..............

Update
======
De mails die zoek zijn, zijn dat nog steeds maar....

 ......doordat ik een automatische instelling heb in de mail met doorsturen en daarna gelezen bericht verwijderen, kwam er een kink in de kabel met de nieuwe toegevoegde tabbladen. Hierdoor werd er een schifting oid gemaakt in de binnenkomende  mails waardoor een en ander niet helemaal goed is gegaan
********************************************

Ik heb nog heel veel foto's die ik jullie wil laten zien en ik heb er ook al diverse klaar staan maar.......... ik krijg sinds enkele dagen geen berichtjes meer als jullie gereageerd hebben op een blog. Er komen ook reacties binnen op oudere blogs en dat zie ik dan ook niet meer en dat is heel jammer omdat ik altijd terug reageer.

Het vreemde is dat de tegenreacties van mij wel binnenkomen maar de berichtjes die jullie plaatsen komen niet meer binnen en daar baal ik van. De berichtjes via het reageervakje worden per gmail gepost en die worden dan doorgestuurd naar mijn eigen emailaccount.  Er is in gmail een en ander veranderd waardoor ik dus nu jullie berichtje niet meer binnen krijg. Ik heb echt al een en ander onderzocht en zelfs raad gevraagd bij andere bloggers doch niemand weet een oplossing.

Ik plaats dan ook geen nieuwe blogs meer totdat dit euvel verholpen is. Dit kan een dag duren of een week of zelfs een maand of langer, maar zolang ik geen berichtjes meer krijg dat jullie hebben gereageerd laat ik dit zo staan. Ik vertrouw er wel op dat het ook wel weer goed komt :-)

Herfstblad in de zon

update
======
The mails mislaid, but still ....

...... because I have an automatic setting in the mail with forwarding and then delete the message read, there was a hitch with the new added tabs. A tiebreaker similar result was made in the incoming mails which a thing has not gone quite right.
****************************************************

I have so many pictures that I want to show you and I have also been several ready but .......... I get for a few days no more messages if you have commented on a blog. There are also responses to older blogs and I therefore do not see and that's a shame because I always respond back.

The strange thing is that the counter-reactions from me still arriving but the messages that you get in places no more. And I bale The messages via the comment box sent by gmail posted and are then forwarded to my own email account. There is in gmail things have changed so  now I no longer get your message inside. I've really been explored foregoing, and even asked advice from other bloggers but nobody knows a solution. Sorry

I then place no more new blogs until this problem is corrected. This may take a day or a week or even a month or longer, but as long as I no longer get messages that you have responded I leave it that way. I trust, however, that it also comes back well:-)

================================================================

Iedereen bedankt voor alle reacties en complimenten op de foto's in het blog hieronder van:

"Gezwam met zwammen............................................"

71 opmerkingen:

 1. i am sorry you are not receiving comments or they are not publishing correctly! blogger is definitely acting strangely lately!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Theresa,
   it is not an option to always look into your blog or reply is posted.

   Verwijderen
 2. Wat een mooie en sfeervolle opname Helma.
  De reden van plaatsen is dan misschien minder want je geef aan dat je een probleem heb.
  Trek het je niet aan meid.
  De meeste bloggers kijken toch niet of er een tegen reactie is.

  Gelukkig krijgen wij wel een update van je nieuwe blogpost en kunnen daar van genieten.
  Dus als je mijn advies wil.......
  Gewoon lekker een blog plaatsen.
  Ons laten genieten.
  Zelf achterover leunen.
  En de reacties zo af een toe lezen.
  Het probleem zal zich vanzelf oplossen.

  LG, Karina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Karina,

   het blad was ook zo mooi. Hing onder op een plek tussen bomen waar net de zon een beetje doorheen scheen :-)

   Het gaat er niet om dat de meeste de tegen reacties niet lezen maar ik wil graag bericht krijgen als er op mijn blog gereageerd wordt. Daar kreeg ik altijd een berichtje van via de mail maar nu niet meer. Jou reactie zag ik omdat ik nu steeds in mijn blog kijk. Mijn tegenreacties komen nl wel binnen via de mail maar jou reactie is dus ook niet binnen gekomen en dat vind ik gewoon heel vervelend, temeer omdat er ook nog vaak op oudere blogs gereageerd wordt.

   LG, Helma

   Verwijderen
 3. Hoi Helma.

  Mooie foto heb je geplaatst.
  Jammer dat je niets meer plaats want nu moeten wij zolang misschien wachten op al je moois.
  Misschien toch plaatsen en dan ondertussen werken aan een oplossing.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Patricia,
   dit blad hing ook mooi tussen de bomen waar net een beetje zon doorheen kwam :-)
   Ik heb niet anders gedaan dan werken aan een oplossing maar mijn zin is er nu echt af. Ik krijg altijd bericht via mailtjes maar nu niets meer en dat is gewoon frustrerend.

   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 4. ha die Helma
  mooie foto van een mooi blad , ze zijn er nog , al zag ik vanmiddag dat het toch minder wordt
  raar dat je geen reactie in de mail krijgt als ik en de anderen hier een reactie geven , ben er van overtuigd dat jij het wel oplost
  lieve groet Karel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Karel,
   het was ook een mooi blad al hingen er meerdere hoor :-)
   Ik wordt echt helemaal niet goed van het feit dat ik geen berichtje meer krijg als jullie gereageerd hebben. En ik kan het niet oplossen of ik moet naar worldpress gaan ofzo.
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 5. Vervelend dat de berichtjes niet meer worden door gestuurd. Ik zou niet weten hoe het komt, ik wist niet eens dat je reacties door kunt laten sturen naar je gmail.
  Maar waarom zou je hierom niets meer bloggen? Ik kijk altijd in de overzicht pagina van mijn blog of er nog nieuwe berichtjes zijn en als dat zo is dan ga ik naar de reactiepagina. Je ziet dan in één keer alle nieuwe reacties, dus ook die op oude blogs. Als je daar een gewoonte van maakt dan hoef je geen enkele reactie te missen. Maar als jij dat niet fijn vind dan wachten we rustig tot het probleem is opgelost, want je moet het bloggen natuurlijk wel leuk blijven vinden!
  Groetjes Senna
  P.S. prachtige foto heb je erbij geplaatst

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook heel vervelend Senna! Ik laat de reacties niet doorsturen naar gmail maar daar komen de mails binnen als er hier is gereageerd. van daaruit worden ze doorgestuurd naar mijn ander email en daar zie ik waar er gereageerd is en op welk blog. Nu komt er helemaal niets meer en de berichtjes zijn ook verdwenen. Alleen mijn eigen berichtjes (als ik terug reageer) komen wel binnen en dat is gewoon vreemd en ook heel erg lastig en vervelend! Ik vind het vervelend om steeds het beheer in te moeten om te kijken of er reacties geplaatst zijn. Normaal kwamen ze met de mail maar nu komt er niks en moet ik steeds mijn blog bekijken of er reacties binnen zijn. Dat maakt bloggen er niet leuker op. Dan stop ik liever.
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
  2. Ik zou je er graag van overtuigen dat het helemaal niet vervelend hoeft te zijn. Een snelkoppeling in de favorieten balk en in één klik kun je de reacties zien. Maar goed, het kan natuurlijk dat jij dat anders ervaart en dat dan de lol van het bloggen er helemaal af gaat. En dat is het belangrijkste bij een blog, dat je er zelf plezier in hebt.
   Ik zou het erg jammer vinden omdat je prachtige foto's maakt en ze mij vaak inspireren. Dus hopen dat het probleem opgelost kan worden! Veel succes

   Verwijderen
  3. Dank je wel voor je leuke reactie Senna :-)
   Ik heb het probleem vanmiddag ook bij gmail zelf neergelegd. Ik zag op het forum dat er meer mensen hun mails kwijt waren en ze deze met geen mogelijkheid konden vinden. Sinds ze daar met tabbladen werken is het kennelijk chaos. Ik heb daar ook gereageerd dat ik geen reacties meer doorgestuurd kreeg dus ik wacht het maar even af. Maar dank je wel voor het helpen met dit probleem :-)

   Verwijderen
 6. Hoi Helma
  Wat vervelend dat je geen melding meer krijgt van reacties .Ik kijk net als Senna T altijd op dashboard bij reacties en daar staan ze altijd .Ik hoop dat het probleem snel opgelost zal worden want ik vind het jammer als je lang geen post zal plaatsen ,ik geniet altijd zo bij je .Ook nu weer een prachtige foto .
  Lieve groetjes Elisabeth

  PS ik heb nog steeds problemen met de Lightbox en geen idee hoe ik dat goed moet krijgen .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Elisabeth,
   ik vind het ook uiterst naar en vervelend. Ik kijk nooit op dashbord maar mijn mail staat altijd open en daar komt dan het berichtje als er gereageerd is. Nu komt er sinds de problemen met de lightbox helemaal niks meer binnen en dan wordt ik echt "pist"
   Als je nu een blog plaats zal je zien dat de lightbox weer werkt :-)
   Lieve groetjes, Helma

   Verwijderen
  2. Ja wat een toestanden Helma .ik kan me ook zo ergeren als dingen niet goed werken .Dus ik ga binnenkort een blogje maken met wat foto's .Geen gek idee want ik heb het gezellig gemaakt onder mijn afdak ,met een deftig woord mijn overkapping haha .
   Lieve groetjes Elisabeth

   Verwijderen
  3. Ik kan daar ook echt heel erg slecht tegen Elisabeth!
   Heel mooi dat je binnenkort een blog maakt met mooie plaatjes van je gezellige hoekje onder het afdak :-) De lightbox werkt weer dus kunnen we het mooi in de vergroting zien.
   Lieve groetjes, Helma

   Verwijderen
 7. Halo Helma,
  I hope you resolve the problem and more importantly enjoy your break.
  Peace :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I have no vacation Chandra.
   I just put any blogs more as I no longer get through the reactions as you respond somewhere. I do not want to have to always open my blog to see if there are reactions. Normally I got a message there too but since a few days longer and I hate that. Is not it more fun in no time.

   Kind regards, Helma

   Verwijderen
 8. zo jammer Helma, maar ik kan je hier ook niet bij helpen
  je foto's ga ik heel erg missen dus hoop ik dat het probleem vlug opgelost is met dat binnenkomen van reacties
  ondertussen heb je wel een erg mooie herfstfoto geplaatst als troost, zo sfeervol

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geeft niet Anneke, ik heb het ook al op het forum van gmail gegooid. kennelijk ben ik niet de enigen met dit probleem las ik wel. Dit mooie herfstblad kon ik hier mooi voor gebruiken ;-)

   Verwijderen
 9. Hele mooie foto, Helma.

  Je tabbladen in Gmail Post IN kun je bij Instellingen (radertje rechtsboven)/Postvak In/ onder Categorieën weghalen door alleen het vinkje bij Primair te laten staan. Onderaan klik je op "Wijzigingen opslaan" en alles komt weer in 1 Inbox. Groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vond ik ook Joke :-) Nu kon ik hem mooi hiervoor gebruiken.

   Ik had dat al uitgeschakeld wat je opnoemt en ik het probleem ook op het forum gezet. Kennelijk ben ik niet de enige met dit probleem en er komen steeds meer reacties daarop binnen. Ook van iemand die hetzelfde heeft als ik. Afwachten dus nog maar even :-) En thnx voor je hulp.
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 10. nydelig bilde, jeg håper du få problemet løst Helma !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Magasinet ble ganske pode noen sollys gjennom trærne:-)
   Jeg håper at problemene vil veldig snart løse Dirk!

   Verwijderen
 11. Mooi hoor, even kijken of je reactie binnen komt. :-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grinnik........ de frustratie is hoog Henk arghhhhh........

   Verwijderen
 12. I'm sorry you're having a hard time with Blogger.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I hope that the problems solved very soon be Felicia.
   Thank you for your comment:-)

   Verwijderen
 13. Jakkie...dat is vervelend allemaal Helma, maar ik zie dat er al oplossingen worden aangedragen. Hopelijk komt het weer snel goed, want wij willen jou mooie foto's zoals deze niet missen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er worden allerhande oplossingen aangedragen Edward dus het zal ook vast wel weer goed komen. Ik ben blij dat je deze foto van het herfstblad ook mooi vindt.
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 14. Ik kan je niet helpen Helma, 'k hoop dat de oplossing van Joke (hierboven) effect heeft.
  Zelf kijk ik regelmatig op de beheerpagina, maar ja, daar heb ik dan ook tijd voor.......
  Ik denk dat er veel bezoekers terugkomen om jou reactie op een berichtje te lezen.
  Gr Jan W

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geeft niks Jan, er zal heus wel een oplossing komen (het liefst nu whahahahaha....). Ik had het zo ook al gedaan en het lift nu ook bij het forum. Er komen misschien niet zovele bezoekers terug om te lezen maar het gaat mij om het feit dat ik ook bericht krijg als er op een ouder blog is gereageerd. Laatst had ik er nog een uit 2012 en dan wil ik daar toch op reageren kunnen. Nu komen alleen mijn eigen reacties binnen en dat kan niet de bedoeling zijn.
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 15. eve Helma
  Het spijt me voor je dat je problemen hebt met de weblog.
  Ik hoop snel krijg je het opgelost!
  Mooi beeld van het blad.

  Liefs van
  JetteMajken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hej Jette Majken,
   Jeg håber også, at problemerne opgelsot meget snart vil være. Dette efterår blad kunne jeg vil straks vise i denne blog:-)

   Venlig hilsen og tak for Deres venlige svar,
   Helma

   Verwijderen
 16. Mijn blog is ondergebracht bij wordpress. Werkt ook niet altijd foutloos maar lost zichzelf bijna altijd weer op. Ik hoop dat je weer snel mail krijgt van je reactieverkeer Helma.

  Het herfstblad heb je hier fraai uitgelicht, Mooi en sfeervol

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb daar ook al zitten kijken voor als ik wil overstappen Henk :-)
   Het ligt nu bij het forum en daar als ik al dat er nog enkele waren die hun mails niet meer binnenkregen. Ik ga ervan uit dat dit dan ook heel snel weer in orde gemaakt wordt.

   Dat herfstblad hing zo mooi te stralen aan een boom waar net een beetje zonlicht doorheen kwam.

   Verwijderen
 17. Hoi Helma, Ik zag de reactie van Joe en dat geeft wel weer hoop!!!
  Misschien kun je dan al weer snel gezellig genieten van alles delen!!
  tot gauw met een nieuwe blog!
  groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Maria,
   We werken ook aan de oplossing. Ik reageer gewoon bij jullie dus daar veranderd niets aan hoor :-) En de vliegenzwammen staan al klaar ,-)
   Groetjes
   Helma

   Verwijderen
 18. I hope that your problems have been resolved, Helma. Computers are wonderful except when they are temperamental. WE all enjoy looking at your blog so I hope that you are back up to full speed very soon.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi David,
   that backup is now so I'm going to put a new blog. Thank you for your heartfelt comment:-)

   Verwijderen
 19. Heel sfeervol is dit blad geworden je kan er van alles bij denken erg mooi Helma lieve groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Daniëlle,
   duit blad piepte zo mooi tussen de andere bladeren door en het zonlicht kwam precies op de juiste plaats.
   Lieve groetjes, Helma

   Verwijderen
 20. I hope you can resolve the probleme...I do not know how to do...

  Beautiful photo of the leaf! :))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I also did not know how to solve it Susan, but we just start again;-)

   Verwijderen
 21. Helma, heb ik niet helemaal begrijp het probleem, sorry ik kan je niet helpen, maar de ervaring blogger doet soms rare dingen en dan oplossen of misschien op zoek naar hulp op het net, dus ik heb een aantal problemen opgelost.
  Ik hoop dat je het snel te repareren en ik hou van dat prachtige blad.
  Veel kusjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hola querida Montse,
   no importa que usted no entiende el problema, pero voy a empezar de nuevo:-) Pronto me puso un blog con setas abajo y es de esperar que la buena:-) Gracias por su mensaje precioso:-) Esta hoja de otoño es realmente muy atractivo: - )
   Un beso thi

   Verwijderen
 22. Nou Helma, eerlijk gezegd vind ik dat je van een klein ongemak wel een heel groot probleem maakt, zoals anderen alr aangegeven hebben, kun je binnen Blogger al je reacties heel gemakkelijk terugzien, ook de reacties die op een ouder bericht binnenkomen,
  Dus ik zou zeggen: laat je blogplezier niet verpesten !

  Groetjes Loes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik maakt er geen groot probleem van hoor Loes maart Ik vind het gewoon heel vervelend. Ik blijf ook echt wel bloggen maar ik wil eerst de gmail weer goed hebben werken. Ik blijf ook gewoon bij jullie reageren.

   Groetjes Helms

   Verwijderen
 23. Tijd om over te stappen op Wordpress? Niet dat dat ideaal is, maar geeft vlgs mij minder problemen.
  Weet je zeker dat je mailtjes niet binnenkomen? zitten ze niet p.o in een anere folder of in je spam-map?
  Sterkte ermee. Komt vast wel weer een keer goed...hoop ik.
  Groet, Dick

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb dat wel eens meer overwogen Dick maar ook daar zijn wel eens perikelen. Dit zat hem in de gmail. ik heb alles op automatisch doorsturen staan maar omdat ze tabbladen hebben aangemaakt werd dit niet herkend en verdwenen mijn mails. Ik had nl de instelling na automatisch doorsturen het kopie van de mail verwijderen. Doordat ze niet doorgestuurd werden werden ze kennelijk gelijk verwijderd en ze zijn (nog) steeds niet terecht. Inmiddels de instellingen aangepast want dit hoef ik niet nog een keer!
   Groet, Helma

   Verwijderen
 24. Mooi herfstblad .Alle berichtjes staan er.Kan je zo ook niet lezen als je er naartoe gaat langs Google?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat blad viel gewoon op toen we er langs wandelde.
   Het licht viel er zo mooi op!
   De instellingen zijn nu veranderd en dat gaat goed, alleen zijn de mails nog steeds niet terecht maar de nieuwee wel ;-)

   Verwijderen
 25. Lovely shot. I hope it all resolves itself..blogger sometimes is a pain.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. ohhhhhhhhhhhhhhhhh helma, nee toch,
  da's een sof, wat zonde, ik ben wel toe aan veel kleur en geur:-)
  jammer dat het niet goed gaat, met je g mail want dat heb ik ook,

  je plaatje is supermooi, ik zal het in me opzuigen dan :-)

  dag lieverd,
  heb het goed,
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahahahaha.... alleen al door jou reactie wordt ik weer blij Dien :-))))))))))))))))
   Ik heb de gmail ingesteld met doorsturen en daarna verwijderen. Met de instelling van gmail met de nieuwe tabbladen is dat fout gegaan.

   Dit blaadje (plaatje) was ook prachtig om te zien zo in dat zonnetje.

   xxx

   Verwijderen
 27. Jammer dat je hier voor kiest maar dat is natuurlijk wat jij zelf wilt. Ik kijk altijd met groot genoegen naar jouw prachtige foto's en ik mis ze nu al!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben al terug hoor Ank, en in de update stond dat ook aangegeven.
   Straks de vliegen zwammen ;-)

   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 28. Ik ga zo een ander blog plaatsen want de problemen zijn als volgt:

  De mails die weg zijn, zijn ook niet meer te vinden. Alles is nagekeken maar ze zijn (nog) niet te vinden. Nu staat alles op een andere instelling dus beginnen we opnieuw :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Helma, door jou gedoe heb ik wél bijgeleerd. Ik snap wel hoe handig het voor je is, om de via de meldingen in Gmail te werken. Ik krijg deze meldingen nog steeds, zo zag ik, wel was ik een belangrijk bericht kwijt en dat zat in het tabblad "updates": en ik leerde weer van de reactie van Joke om die tabbladen eruit te gooien - op primair na dan natuurlijk ;-).
  Ik hoop dat er een oplossing komt, of dat je een list verzint , Helma. We kunnen je mooie blogs toch echt niet missen!
  Liefs, Zem.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Zem,
   inmiddels is er een oplossing en ik ben blij dat jij er ook weer van geleerd hebt :-) Ook bij mij staat alles in gmail nu uit alleen zijn de berichten zoek van heel veel reacties. Daar wordt nog naar gekeken en ik had daar ook al hulp van van de helpdesk. Ik bleek ook niet de enige te zijn die dit euvel had met het niet meer doorsturen en de verdwenen mails. Je ziet straks wel een ander blog verschijnen :-)
   Liefs, Helma

   Verwijderen
 30. Hoi Helma,
  Ik heb die automatische mailberichten uit staan en zie dan vanzelf de reacties op mijn blog.
  Maar het is vervelend dat wanneer je je eigen voorkeuren instelt en het dan ineens niet meer doet. Er zijn soms ook best wat problemen met blogger. Ze zullen wel weer willen dat we iets anders gaan nemen, zoals eerst met dat Google+, omdat ze bij blogger je foto's ineens door een bewerkingsprogramma haalden. Succes Helma!!
  Overigens mooie herfstfoto!!

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marco,
   ik ben nog op de helpdesk geweest en ga zo een ander blog zetten. Het is ook hele vervelend als alles ineens niet meer zo werkt als anders en dat brengt dan ineens chaos. Niet alleen de mails van de berichtjes waren weg maar ook andere mails en daar snapte ik werkelijk helemaal niets van omdat alles nog zo stond ingesteld als anders. Later bleek dat ze tabbladen hadden toegevoegd en een schifting in e mails hadden gemaakt waardoor (naar later bleek) mails waren weggevaagd. Andere stonden op plekken waar je niet bij kon. De meeste hadden er geen problemen mee maar omdat ik een instelling had (en nog een paar anderen) van automatisch doorsturen en daarna het gelezen bericht verwijderen bleek alles dus verwijdert te zijn zonder dat ze zijn doorgestuurd. Kom straks maar terug voor men paddenstoelen hihi......
   Thnx voor je reactie op het herfstblad :-)

   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 31. Heel vervelend voor je Helma al dat gezeur dat het niet goed werkt, hoop dat het nu definitief is opgelost.
  We merken het wel bij de volgende blog.
  Succes,
  Joost

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Joost, dat ga ik zo merken denk ik ;-)
   Groetjes, Helma

   Verwijderen
 32. Helma, this is truly such a beautiful photograph.
  Blogger can be strange sometimes, and I hope it is working correctly for you again, real soon.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Lisa,
   I have everything knocked over so now everything works as it should.
   The photo is a real autumn leaf which the sun hung in the trees.
   Thank you for your kind response.

   Verwijderen
 33. schitterend licht valt er op de bladeren Helma. Ik hoop dat nu alles weer perfect werkt in je mail account. Ik zag, je hebt al een nieuw blog gepost - de serie prachtige zwammen/paddenstoelen. Fijne avond, Dietmut

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Dietmut,
   de verdwenen berichten/mails zijn nog steeds niet boven water maar ik krijg nu wel weer mails binnen. Er was een bug ontstaan door de toevoeging van tabbladen en daardoor werkte het niet meer, maar waar die mails zijn!!??!! Jij ook nog hele fijne avond.
   Groet, Helma

   Verwijderen
 34. Amagada entre la foscor neix una bellesa de les fulles amb color de la tardor.
  Un abraçada.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Resposta maravilhosa esta folha de outono Jordi.
   Obrigado:-)
   Um abraço

   Verwijderen

Leuk dat je de tijd hebt genomen om een berichtje achter te laten op mijn blog, ik stel dat zeer op prijs.
Bedankt voor je bezoek en reactie.
Groetjes, Helma

Thanks for your visit and comment.
Merci pour votre visite et commentaires.
Gracias por tu visita y comentario.
Grazie per la vostra visita e commento.
Köszönöm a látogatást és megjegyzést.
Tak for dit besøg og kommentar.
Kiitos vierailusta ja kommentoitavaksi.
Tack för ditt besök och kommentar.
Obrigado por sua visita e comentário.
Dziękujemy za wizytę i komentarz.
Спасибо за ваш визит и комментарий.

Groetjes, Helma